Ταξίδια Στην Ελλάδα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΚΑΤΕΡΙΝΗ – ΛΙΤΟΧΩΡΟ

2ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 19- 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
1η μέρα: Αναχώρηση από το Καρπενήσι με προορισμό την Θεσσαλονίκη με ενδιάμεση στάση. Άφιξη στην πόλη της Θεσσαλονίκης όπου θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την περιήγησή μας στο κέντρο της πόλης στην γεμάτη ζωντάνια πλατεία Αριστοτέλους και στην παραλία της Νύμφης του Θερμαϊκού. Αφού ολοκληρώσουμε το μεσημεριανό μας γεύμα, θα αναχωρήσουμε για την πρωτεύουσα της Πιερίας, την πόλη της Κατερίνης. Μετά την τακτοποίηση στα δωμάτια μας και την απογευματινή μας ξεκούραση, ετοιμαζόμαστε για την βραδινή μας έξοδο. Η βραδιά συνεχίζεται σε νυχτερινό κέντρο της πόλης, με φαγητό, ποτό, χορό και τραγούδι.

 

2η μέρα: Μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο, αρχίζει η γνωριμία μας με την πόλη της Κατερίνης. Φτάνουμε στην παραλία της Κατερίνης και δεν χάνουμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε την περίφημη αγορά δερμάτινων της Κατερίνης και να κάνουμε τις αγορές μας. Αμέσως μετά αναχωρούμε για το περίφημο Λιτόχωρο στους πρόποδες του Ολύμπου. Στάση στο Λιτόχωρο για το μεσημεριανό μας γεύμα και αναχώρηση για την Ιερά Μονή του Αγίου Διονυσίου, την σημαντικότερη Μονή του νομού Πιερίας που βρίσκεται σε υψόμετρο 900μ. στον Όλυμπο. Μετά το προσκύνημά μας αναχωρούμε για την επιστροφή μας στο Καρπενήσι.

 

Στην τιμή περιλαμβάνονται:

o   Μεταφορές από και προς το Καρπενήσι, εκδρομές, περιηγήσεις που αναφέρονται.

o   Διαμονή στο ξενοδοχείο με πρωινό.

o   Είσοδος στην βραδινή έξοδο με ποτό & ζωντανή μουσική.

o   Αρχηγός-Συνοδός.

o    Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης.

ΤΙΜΗ 75,00

 

 

 

1976_metsobo-300x202

1η ημέρα: Αθήνα – Ιωάννινα

Αναχώρηση από Αθήνα με προορισμό την πόλη των Ιωαννίνων. Μικρές ενδιάμεσες στάσεις θα γίνουν για καφέ και προαιρετικό γεύμα στο 104 χλμ της εθνικής (Μotel Rest) και την Αμφιλοχία αντίστοιχα.
Λίγο πριν φθάσουμε στα Ιωάννινα θα συναντήσουμε και θα επισκεφθούμε το γνωστό Μουσείο Βρέλλη με τα κέρινα ομοιώματα. Αμέσως μετά θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης, ξεκούραση.
Ακολουθεί εορταστικό δείπνο σε γνωστό κοσμικό κέντρο των Ιωαννίνων με καλό φαγητό και μουσική. Διανυκτέρευση.
Posted in Uncategorized.